İçeriğe geç

Dc Den Nasıl Çıkılır

Discord’dan nasıl çıkılır?

Hesabımı nasıl devre dışı bırakabilirim? Hesabınızı masaüstünden devre dışı bırakmak istiyorsanız kullanıcı adınızın yanındaki dişliye tıklayın. Hesabı Devre Dışı Bırak sekmesine yönlendirileceksiniz 2022

DC kanalından nasıl çıkılır?

MAC veya PC kullanıyorsanız, cihazınızda Discord’u açın ve ayrılmak istediğiniz sunucuya gidin. Ardından ekranın sol üst köşesindeki sunucu adına tıklayın ve “Sunucudan Ayrıl” düğmesine tıklayın.29 Haziran 2021MAC veya PC kullanıyorsanız, cihazınızda Discord’u açın ve ayrılmak istediğiniz sunucuya gidin. Ardından ekranın sol üst köşesindeki sunucu adına tıklayın ve “Sunucudan Ayrıl” düğmesine tıklayın.

DC hesabı nasıl kapatılır?

Discord Hesabını Silme veya Devre Dışı Bırakma Adımları Kullanıcı adınızın yanındaki dişliye basarak Kullanıcı Ayarları sekmesine gidin. Bu adımda Hesabım sekmesine tıklayın. Hesabım sekmesinin en altında, istediğiniz “Hesabı Devre Dışı Bırak” ve “Hesabı Sil” seçeneklerine tıklayın.

DC aktiflik nasıl kapatılır?

Discord’u başlattıktan sonra, ekranın sol alt köşesindeki profil fotoğrafınızın yanındaki dişli simgesine tıklayın ve “Ayarlar” menüsünü açın. Açılan menüde “Oyun Aktivitesi” sekmesine tıklayın. Burada, “Şu anda oynanan oyunu durum mesajı olarak göster” özelliğini devre dışı bırakın.

Discord nasıl iptal edilir?

Masaüstü/TarayıcıKullanıcı ayarlarına erişmek için Discord kullanıcı adınızın yanındaki [ ] dişlisine dokunun. Ardından Abonelikler sekmesine gidin. Şimdi aboneliğinizi iptal etmek için Nitro veya Nitro Basic başlığındaki “İptal”e dokunun. Son olarak, aboneliğinizi iptal etmek için talimatları izleyin.

Discord hesabı silersem ne olur?

Hizmetimizin sürekliliği: Hesabınızı silerseniz, diğer kullanıcılarla paylaştığınız içeriği saklamaya ve görüntülemeye devam edeceğiz ancak bu içerik artık hesabınızla ilişkilendirilmeyecektir. Bunu, diğer kullanıcıların sizinle paylaştığınız içeriğe erişmeye devam edebilmesini sağlamak için yapıyoruz.

Discord’da nasıl sunucu kapatılır?

1. Silmek istediğiniz sunucuya gidin, ardından sunucu adının yanındaki üç noktaya (…) dokunun, ardından Ayarlar’a dokunun. 2. Ardından Genel Bakış’a dokunun ve Sunucuyu Sil’i görene kadar aşağı kaydırın.

Discord DM kapatma nedir?

Arkadaş listenizde olmayan kullanıcıların sunucularındaki DM’leri engellemek için “Sunucu üyelerinden doğrudan mesajlara izin ver” ayarını devre dışı bırakabilirsiniz. Bu ayarı devre dışı bıraktığınızda, bu değişikliği mevcut tüm sunucularınıza uygulamak isteyip istemediğiniz sorulacaktır.

Discord nasıl silinir?

Discord hesabımı nasıl silerim? Öncelikle Discord uygulamasını açın. “Hesabı Sil” düğmesine dokunun.

Discord hesabı ne zaman silinir?

Discord’da 2 yıl veya daha uzun süredir kullanılmayan hesaplar silinmek üzere planlanabilir. Hesabınız bu 2 yıllık sınıra yaklaştığında, hesabınızın silinmesi için planlandığını bildiren bir e-posta veya kısa mesaj alabilirsiniz.

Discord hesabının silindiğini nasıl anlarım?

Bir Discord hesabının silindiğini nasıl anlarsınız? Kullanıcının gönderdiği tüm mesajlara bakabilirsiniz. Doğru hatırlıyorsam varsayılan Discord’da profil resmiyle birlikte “Hesap #0000 Silindi” yazacaktır. 23 Temmuz 2023Bir Discord hesabının silindiğini nasıl anlarsınız? Kullanıcının gönderdiği tüm mesajlara bakabilirsiniz. Doğru hatırlıyorsam varsayılan Discord profil resmiyle birlikte “Hesap #0000 Silindi” yazacaktır.

Discord ücretli mi?

Discord ücretsiz bir platformdur. Tarayıcı, Windows, Mac, iOS, Linux ve Android platformlarında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Discord’a katılmak için tek yapmanız gereken kişisel bilgilerinizi ve e-posta bilgilerinizi girdikten sonra hesabınızı doğrulamaktır.

DC’de aktif olduğunu nasıl anlarız?

Çevrimiçi. Avatarınızın yanındaki yeşil daire ile çevrimiçi olan diğer kişilere gösterileceksiniz. Normalde bir süre hareketsiz kaldıktan sonra “Etkin Değil” olarak gösterileceksiniz, ancak bunu açılır menüden de seçebilirsiniz.

Aktiflik nereden kapatılır?

Son görülmeyi kapat: Tek dokunuş. “Etkinlik Durumu” ayarlarında, “Etkinlik durumunu göster” seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğin yanındaki düğmeyi sola kaydırarak son görülme özelliğini kapatabilirsiniz.

DC görünmez ne demek?

Platformun en eğlenceli durum özelliği olan Görünmez’den bahsedelim. Durumunuzu Görünmez olarak ayarlarsanız tamamen çevrimdışı görüneceğinizi lütfen unutmayın. Ancak bu arada, her zamanki gibi tüm Discord’a erişebilir ve çevrimiçi olmadan arkadaşlarınıza mesaj gönderebilirsiniz.

Discord konuşmadan nasıl çıkılır?

Profil resminizin ve kullanıcı adınızın yanındaki dişli düğmesine tıklayın. Kırmızı “Çıkış” düğmesine tıklayın.

Discord sunucudan nasıl ayrılınır?

1. Silmek istediğiniz sunucuya gidin, ardından sunucu adının yanındaki üç noktaya (…) dokunun, ardından Ayarlar’a dokunun. 2. Ardından Genel Bakış’a dokunun ve Sunucuyu Sil’i görene kadar aşağı kaydırın.

Discord başlangıç nasıl kapatılır?

Uygulamayı başlangıçta çalışmasını nasıl kapatabilirim? Görev çubuğunu açın. Masaüstünün sağ alt köşesine gidin ve görev çubuğunu açmak için oka tıklayın. … Başlangıç ​​sekmesini seçin. Kolay, hala bizimlesiniz, değil mi? … 3. Discord’u seçin ve ardından Devre Dışı Bırak’a tıklayın.

Discord hesap silme kaç gün sürer?

Birkaç yıldır Discord’da değilseniz, hesabınızın silindiğini bildiren bir e-posta veya kısa mesaj almış olabilirsiniz. Aman Tanrım! Discord’da 2 yıl veya daha uzun süredir kullanılmayan hesaplar silinmek üzere planlanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir